Snel en duurzaam genezen tot in de kern van het immuunsysteem!

Filosofie

Volgens Samuel Hahnemann de grondlegger van de homeopathie, produceert een schoon immuunsysteem geen ziekten, zodat lichaam en geest zich kunnen ontwikkelen voor de hogere bedoelingen van ons bestaan. 

Helaas worden bijna alle kinderen in de wieg gelegd met een erfelijk probleem met blokkades en/of een ontstekingstendens van de ouders cq voorouders. Het is een illusie om te denken dat een kind immunologisch gezond geboren wordt. Als je al die erfelijke problematiek van de ouders en voorouders neutraliseert, en kritisch omgaat met medicatie en een gezonde voeding dan staat het kind, en later de volwassen fysiek en mentaal emotioneel goed en sterk in het leven.   

Erfelijke belasting, er is een zwakte in de immuniteit van de mens waardoor de problemen vanuit de ouders, voorouders niet zijn overwonnen. Een voorbeeld: 100 jaar geleden had nog 90% van de mensen TBC. TBC is als zodanig verdwenen, maar laat in het nageslacht klachten zien als luchtweg-, gewrichts- en/of huidklachten.

Door een erfelijke belasting en verschillende gebeurtenissen in het leven van de patiënt zoals biografische incidenten van o.a. verdriet, onrecht of angst raakt ons immuunsysteem uit balans. Met behulp van een homeopathische behandeling stimuleer je middels natuurlijke homeopatische middelen zonder bijwerkingen het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest zodat de balans in het immuunsysteem terugkeert en hierdoor kunnen de klachten verdwijnen.

Klachten komen niet zomaar uit het niets. Dit heeft een oorzaak een gevolg en een beloop. In de homeopathie kijken we naar de grondoorzaak van deze klachten en stellen daar een behandeling op in. De klachten verdwijnen door de verhoging van de weerstand van de patiënt. Er wordt op een holistische manier naar de mens gekeken en behandeld, hierbij stimuleren we  het zelfgenezend vermogen van de patiënt met natuurlijke middelen zonder bijwerkingen.

Als je bijvoorbeeld een zwangere vrouw met klachten in de zwangerschap behandelt, behandel je gelijk het ongeboren kindje en geef je de erfelijke belasting niet door waardoor gezondheid van de moeder en kindje word geoptimaliseerd wat zorgt voor een sterkere weerstand van beide.

Kinderen en volwassen die homeopathisch behandeld zijn, zijn minder vaak ziek en worden zij een keer ziek dan hebben ze een korte herstelfase, door een sterk zelfvermogend genezen.