Snel en duurzaam genezen tot in de kern van het immuunsysteem!

Consult

Wat kunt u verwachten tijdens een homeopathisch consult?

Als homeopaat wil ik de oorzaak van uw klacht achterhalen door een totaalbeeld te krijgen van uw ziekzijn en ziektegeschiedenis. Een klacht komt niet uit de lucht vallen. Klachten hebben een oorzaak, gevolg en een beloop. In de homeopathie kijken we naar de grondoorzaak van deze klachten en stellen daar een behandeling op in.

Zo kunnen bijvoorbeeld verschillende mensen hoofdpijn hebben die allen een andere oorzaak hebben. Dus zal op iedere unieke patiënt de meest passende behandeling voor worden geschreven.

Als het een acute klacht betreft kunt u soms direct verlichting vinden na het gebruik van het medicijn. Chronische ziekten zullen meer tijd vragen. Genezing zal tot diep in de constitutie plaats moeten vinden, om de uiteindelijke grondoorzaak van het ziekzijn aan te kunnen pakken. Er zullen meerdere consulten nodig zijn waarin steeds de voortgang en het klachtenbeeld word besproken en afhankelijk daarvan word bepaald welke homeopathische geneesmiddelen ingezet moeten worden om verder herstel te bereiken.